Over TukTuk Travel

Wij hebben een ware passie voor het Indiase subcontinent, dat is ook de reden dat we al jaren (sinds 1999) met hart en ziel individuele rondreizen organiseren naar dit fascinerende gedeelte van de wereld! Vanaf het allereerste begin reizen we regelmatig naar deze bestemmingen, we hebben inmiddels dus veel reiservaring in deze landen die we graag met je delen. 

Op deze website staan voorbeeldreizen op basis van onze ervaring, maar we hebben afgelopen 19 jaar ook geleerd dat elke reiziger anders is. Daarom luisteren we graag eerst vooraf naar je wensen, voorkeuren, verwachtingen en ideeën, zodat we echt een reis op jouw maat kunnen maken! Dat is ons ultieme doel: zorgen dat je thuiskomt van een reis vol onvergetelijke belevenissen en onuitwisbare indrukken!
 
We kennen inmiddels bijna elke uithoek van India en weten als geen ander dat India overweldigend kan zijn: de grote contrasten tussen arm en rijk, modern en traditioneel, geurige bloesem en stinkende open riolen. Maar India blijft intrigeren en je blijft er terugkomen! Hetzelfde geldt voor de andere landen op het Indiaas subcontinent: Nepal, Bhutan en Sri Lanka. Door de route goed samen te stellen en gebruik te maken van hotels die we praktisch allemaal persoonlijk kennen zorgen we ervoor dat ook jij nog vaak terug wilt naar India.
 
Tot eind 2016 gebruikten we in Nederland de naam BETje individuele reizen, terwijl we in Italië al een aantal jaren de naam TukTuk Travel gebruiken. Vanaf januari 2017 gebruiken we nu ook in Nederland deze naam. Als je in India komt snap je meteen waarom deze naam: de tuktuks zijn voor een groot deel van de lokale bewoners het ideale vervoermiddel om individueel te kunnen reizen!

Recent hebben we Iran toegevoegd, de reden hiervoor was dat terugkerende klanten vaak met de vraag kwamen 'maar bieden jullie geen andere bestemmingen aan?'. In Iran hebben we, ondanks grote tegenstellingen met het Indiase subcontinent, ook verrassend vaak voor ons herkenbare dingen gezien. Tel daarbij de intrigerende cultuur, schitterende landschappen en de ontzettend gastvrije bevolking bij op en dan snap je dat wij deze verrassende bestemming heel graag aanbieden. 

Zelf genieten we ontzettend van de overweldigende natuur, de lokale bevolking met haar typische gebruiken, de oude monumenten, de steden, de dieren en alles wat het Indiase subcontinent en Iran te bieden hebben. Daarom hechten we groot belang aan verantwoord toerisme, zodat reizen naar deze landen ook in de toekomst mogelijk en verantwoord blijft. Bekijk de pagina verantwoord reizen om te kijken hoe we omgaan met verantwoord toerisme. 

Graag stellen we ons hieronder voor