Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website. Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Algemeen
Deze website is opgezet als informatieve site en heeft als doel het vrijblijvend informeren van onze eventuele klanten bij de voorbereiding van hun reis. TukTuk Travel heeft de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld en streeft ernaar dat alle informatie op de site juist en volledig is. Ook doen we ons uiterste best om de informatie op onze site zo actueel en accuraat mogelijk te houden en kunnen we deze informatie dus te allen tijde veranderen, verbeteren of verwijderen.

Gebruik informatie
Wij blijven continu bezig met de ontwikkeling van onze voorbeeldreizen en het bijwerken van de informatie hierover op onze site. Echter: de op deze website vermelde informatie is zo veelomvattend en afhankelijk van externe factoren, dat TukTuk Travel de juistheid en volledigheid van de getoonde informatie niet kan garanderen en dus kan TukTuk Travel geen enkele verantwoordelijkheid dragen indien bepaalde informatie niet blijkt te kloppen.

Copyright
De inhoud van deze site is beschermd door het auteursrecht van TukTuk Travel. De informatie, foto’s en illustraties op deze site mogen in geen enkel geval, in zijn geheel of een deel daarvan, gekopieerd worden of verveelvoudigd door middel van verspreiding, vertaling, bewerking, opname in ander werk, reproductie (inclusief auditieve reproductie) of anderszins zonder nadrukkelijke toestemming van TukTuk Travel.

Links
Deze site bevat links en verwijzingen naar andere websites: deze dienen alleen ter informatie van de gebruiker! Voor de inhoud van deze gelinkte websites kan TukTuk Travel geen enkele verantwoordelijkheid dragen.

Privacybescherming
Door het invoeren van persoonlijke gegevens op www.tuktuk-travel.com, gaat u ermee akkoord dat deze persoonlijke gegevens worden opgeslagen in onze eigen interne databases. TukTuk Travel respecteert de algemeen geldende privacyregels en de gegevens zullen daarom nooit of te nimmer aan anderen ter beschikking worden gesteld! Op verzoek kunnen de gegevens weer worden verwijderd.